We vliegen uit…

Wat gaat de tijd weer snel, voor je het weet zijn er 8 intensieve weken voorbij en vliegen de puppy’s uit. Ze hebben allemaal ontzettend leuke baasjes gekregen wwar ze vertroeteld worden en later lekker mee kunnen gaan jagen, want dat is tenslotte waar ze voor geboren zijn.  Afgelopen week zijn de 2 mannen Buks en Basil al vertrokken naar hun nieuwe baasjes en komende zaterdag zal ook Bumper naar zijn nieuwe baasjes gaan. Wat zal het dan stil worden in huis.

Gelukkig blijft er een bij ons en gaan we straks allemaal gezamelijk trainen zodat we de pups nog vaak zien.

We zouden ons geen betere gezinnen kunnen wensen voor de pups, dus ze worden allemaal met een gerust hart meegegeven.  De eerste foto’s en appjes van Buks en Basil hebben we al gehad, en ze vermaken zich prima in hun nieuwe omgeving.

Na zaterdag kunnen we het puppy hoofdstuk weer sluiten en gaan we gezamelijk aan de slag om er fijne jachthonden van te maken. We hebben er zin in!!