Wat gebeurd er veel in een puppyleven!

Tussen week 5 en 6 hebben de puppy’s een druk programma. Rond die tijd komt de chipper van de Raad van Beheer en krijgen we een grote prik waarmee ze een chip inbrengen. Vanaf die dag hebben we onze officiele namen gekregen.

  • Vrilkhovens Buks
  • Vrilkhovens Basil It Is
  • Vrilkhovens Bumper
  • Vrilkhovens Bless

De 6 weken enting valt eigenlijk tegelijk met de 3e ontworming (ook op 6 weken) maar gelukkig kunnen we daar een paar dagen in schuiven zodat niet alles tegelijk komt. Wat zijn die kleine draadhaartjes dan al bikkels, want ze hebben zowel bij de chipper als bij de enting en ontworming weer geen kik gegeven.

Naast deze noodzakelijke afspraken hadden we gelukkig ook nog tijd voor leuke dingen in onze puppy agenda. We zijn weer mee geweest in de auto naar het bos en hebben daar lekker rond kunnen crossen. Wat zijn daar spannende luchtjes te vinden zeg! De reeënwissels waren zeer interessant.

Toen we tussen de 6 en 7 weken oud waren hebben we een echte puppy fotoshoot gehad in het bos. Dat was machtig leuk want de fotograaf had heel veel leuke speel dingetjes meegenomen! Koffers, kistjes, teiltjes en een spiegel. Het allerleukste vonden wij natuurlijk de vossendummy en de wildvleugeltjes, daar hebben we lekker mee rond gesjouwd.

Daarna zijn we lekker gaan slapen, want van al die indrukken wordt je vreselijk moe…. ZZZzzzzz