Zware bevalling

De bevalling van Andes verliep helaas niet zo soepeltjes als we verwacht hadden. De eerste pup lag in stuitligging en liet behoorlijk lang op zich wachten. Daarna helaas 2 dode pups die de boel ophielden maar die ze toch zelf heeft kunnen baren. Toen was de weg vrij voor een klein dapper teefje. Dat was echt even een opluchting voor ons. Toch zat het daarna weer niet mee en hebben we toch besloten om een keizersnede te doen omdat het anders echt te lang zou gaan duren. Helaas toch nog 1 pup verloren en nog 2 kunnen redden. Wat een vreselijk lange nacht was dat zeg. Doodop kwamen we thuis, waar Andes zich ontpopte als super lieve moeder die ondanks haar eigen pijn zo goed zorgt voor haar pups. Ontzettend jammer dat we de andere pups verloren hebben, maar dankbaar en blij dat Andes het nu goed maakt en met twee prachtige teefjes, en twee knappe reutjes.