De laatste loodjes voor Andes

Nog een week te gaan en dat is te merken voor Andes. Haar buik zit haar in de weg en ze kan niet meer zo hard rennen als voorheen.

Wat veranderd er veel voor een hond als ze in verwachting zijn van hun eerste nestje. Ondanks dat doet ze het ontzettend goed. Ze is in top conditie en glimt nog steeds als een spiegeltje. Haar maaltijden worden wat meer verdeeld over de dag en zijn voorzien van allerlei gezonde lekkernijen. De speciale Mummy & Puppy brokken van Imperial Food worden aangevuld met lekker eitjes, stukjes vlees, vis, en af en toe een heerlijke schep volle yochurt of een toefje slagroom voor madam. Ze laat zich heerlijk verwennen.

De werpkist staat klaar, en ze kan ook daar rustig aan wennen. De webcam staat er al boven dus we kunnen alles in de gaten houden straks. Leuk is wel dat “Oma” Bente ook graag in de werpkist ligt. Ach ja als oma kun je beter goed voorbereid zijn op de komst van je kleinkinderen!

bente en andes voorbereiding