Beard is goed op dreef…

Beard heeft de afgelopen weken flink haar best gedaan, van de 4 zweetspoorproeven bracht ze maar liefst 3 diploma’s mee naar huis.

19-09-2012 Zweetspoorproef E 1000 m kwalificatie GOED

26-09-2012 Zweetspoorproef F 500 m kwalificatie ZEER GOED

19-10-2012 Zweetspoorproef F 500 m kwalificatie GOED

De laatste was een van de onderdelen op de Grote Prijs Jan Coldewey, ofwel de vijfkamp van veelzijdigheidspoeven voor continentaal staande honden. Op deze vijfkamp behaalde ze naast een Zweetspoorproef ook nog een KNJV A diploma en een Uitmuntend voor exterieur! De apporteerwedstrijd ter drijfjacht en de veldwedstijd zijn helaas niet gelukt, maar we zijn toch super trots op de overige resultaten in deze super zware 2 daagse wedstrijd.

Beard aan het werk op de KNJV proef van de GPJC 2012 (foto Chris v Iersel)