† Moustach van het Wildrevier ‘t Rheins

Oude honden zijn comfortabel, net als oude schoenen. Ze mogen een beetje uit vorm geraken, en aan de kantjes een beetje afgesleten zijn, maar ze passen ons perfect.

Bonnie wilcox
 

 Stamboomgegevens  Geboren: 30-08-1996Moustach

Moeder: Lizzy van het Wildrevier ‘t Rheins

Vader: Kasper Riff van de Wijde Alm

Gezondheid:  

Exterieur kwalificaties: ZG

Werkkwalificaties:
EV jeugdveldwedstrijd, KNJV B, KNJV A, MAP A, Deelname NIMROD 2000, Deelname Grote prijs Jan Coldewey 2002

 † Helaas is Moustach in 2008 op 12 jarige leeftijd overleden

 Karaktereigenschappen

Moustach was Rico’s eerste draadhaar, het was een bijdehand hondje wat ontzettend graag werkte.  Ze was het liefst de hele dag bij Rico in de buurt en wilde niets liever dan mee werken. Ze was razendsnel en soms enorm eigenwijs, maar tegelijk ook een hond waar je nooit kwaad op kon worden. Moustach was een echte alles kunner en stond zowel voor als na het schot haar mannetje. De in totaal 31 diploma’s en deelname aan de Nimrod en de grote prijs Jan Coldewey troffee in 2000 zijn daar het resultaat van.

Thuis liet Moustach zich graag verwennen en was het een echte kroelkip die het liefst altijd bij je wilde knuffelen. Ik vergeet nooit meer de blik van Rico toen hij thuis kwam van het werk en ik Moushtach boven in de badkamer aan het wassen was met shampoo. Dat kan toch ook wel buiten met de slang?? Ach ze was zo vies en buiten was het zo koud… heerlijk toch een warm bad met draadhaar!